Vászonposzterek már keretezéssel is!
Bejelentkezés

Május első vasárnapján az édesanyákat ünnepeljük!

Május közeledtével egy fontos eseményre készülünk: az Anyák Napjára. Ezen a napon az anyáké, nagymamáké, dédmamáké a főszerep, amikor is köszönetet mondhatunk mindazért, amit értünk tesznek. Kifejezhetjük hálánkat, hogy mindig mellettünk állnak, támogatnak bennünket, szeretetükkel boldoggá teszik az életünket. 

Használd ki Te is ezt az alkalmat arra, hogy egy szép emléket ajándékozz szerettednek! 
Mi segítünk a meglepetésben!

Gyűjtsd össze a legszebb közös pillanatok fotóit fényképezőgépedről, telefonodról és használd a kuponkódunkat! 2023. április 27. és május 11. között 10% kedvezményt biztosítunk a 13x18 és 15x20 cm méretű képekre!

Kuponkód: ANYA

A kupont a rendelés végén a "Rendelési adatok megadása" oldalon lehet aktiválni. Kizárólag a 13x18 cm-es és a 15x20 cm-es képekre érvényes. Amennyiben a kupon a rendelés végén nem kerül aktiválásra, abban az esetben utólag, illetve más módon (pl.: megjegyzésbe írva) nem érvényesíthető a kedvezmény. Más promócióval, illetve kedvezménnyel nem összevonható.

* * *

AJÁNDÉK KÉPKERET!
Legyen még szebb a meglepetés!
Az első 40 vásárlót, aki 15.000 Ft* felett ad le rendelést, garantáltan meglepjük egy extra ajándékkal: vidám, szíves fa képkeret kitámasztóval, amibe egy 10x15 cm-es fotót** tehetsz!
 

* A 15.000 Ft a kosárértékre vonatkozik, a futárdíjat nem tartalmazza.
** 10x15-ös kép illeszthető a képkeretbe, de a pontos mérete a képkivágásnak: 9*14 cm

Az akció április 27- május 11. között érvényes.


Ha nem szeretnél lemaradni az aktuális nyereményjátékokról, további hasznos tanácsokról és izgalmas fotós tartalmakról érdemes minket ezeken a csatornákon is követned!

                     

 

© 2023 - ONLINEFOTO Kft. • info • +36 20/376-22-76
Tudtad?
Nem akarsz levágást a képeidből, rendeld meg képeidet fit módban. további infók "itt"