Új szolgáltatások! AZONNALI fotóelőhívás üzletünkben és Vászon poszter keretezés
Bejelentkezés

A fotóelőhívó terminálon leadott rendelést követően a fotók azonnal átvehetőek. A képek ellenértékét az üzletben készpénzzel és bankkártyával tudod kifizetni. A képeket a terminálon különféle designnal lehet szerkeszteni (keret, kollázs stb.). A terminálon ajándéktárgyak is rendelhetőek, amelyek az üzletben utólag átvehetőek.


Szállítási információk

Amennyiben már leadtad a rendelésed, de személyes átvétel helyett inkább Futárral kérnéd a kiszállítást,
kérjük e-mailben jelezd azt nekünk a szállítási és a számlázási cím megadásával!


Kiszállítási díjak:

Fotó és poszter rendelése esetén:

Fotókönyv rendelése esetén:

A feltüntetett árak tartalmazzák a 27% Áfa-t.


Szállítási határidők:

A szállítási idő a megrendelt termék, a gyártási kapacitás és a leadás időpontjától függően kb. 2-4 munkanap (hétfő-péntek).

Akciók, ünnepi időszakok alatt ez 4-6 munkanap is lehet!

Kérjük, minden esetben várd meg az értesítő e-mailt, amiben tájékoztatunk rendelésed elkészültéről, csak ezután indulj el üzletünkbe átvenni a megrendelt terméket!

A szolgáltatás az ország egész területén belül igénybe vehető.


Fotókönyv, naptár, kreatív termékek átvétele, szállítása

A fotókönyv átvételéről és szállításáról részletesen "itt"  tájékozódhatsz.

Amennyiben fotókönyvet/naptárat és fényképet/posztert is egy időben rendelsz és mindkét rendelésed futárral kéred, sajnos jelenleg nincs arra lehetőség, hogy egy futárral az összes terméket együtt szállítsák ki.
Ennek oka, hogy a fotókönyv gyártása és a fényképek, poszterek előhívása más-más helyen történik. Azonban a személyes átvétel esetén, ha a Béke téri üzletbe kéred az átvételt, akkor megoldható, hogy egyszerre vehesd át.

Kérjük, minden esetben várd meg kollégáink visszajelzését a rendelés állapotáról, illetve elkészültéről, mielőtt elindulnál az üzletbe átvenni a terméket!


Személyes átvétel üzletünkben

A leadott megrendelések kidolgozását terméktől és kapacitástól függően 2-4 munkanap (H-P) alatt vállaljuk. Vászon poszter keretezve 3-5 munkanap (csak egyes méretek).
Akciók, ünnepi időszakok alatt ez 4-6 munkanap is lehet!

Előzetes értesítés után, az alábbi üzletünkben tudod átvenni az elkészült fotókat: 

Kérjük, várd meg a megrendelés elkészültéről a tájékoztató e-mailt, mielőtt elindulnál üzletünkbe átvenni a megrendelt terméket! Előfordulhat, hogy a "Spam" vagy "Promóciók" mappába érkezik az e-mail, ezért kérjük ott is ellenőrizd!


Személyes átvétel valamelyik Pick Pack Pontban

Pick Pack Pontba történő kiszállítás ára: 1290 Ft

Az elkészült, legyártott rendelések a futárnak történő átadástól számítva budapesti átvétel esetén kapacitástól függően akár már másnap délelőtt 10 órától, míg vidéki átvétel esetén akár már a megrendelést követő második munkanap 10 órától átvehető a kiválasztott Pick Pack pontban.

A beérkezés várható napjáról Vásárlóinkat e-mailben értesítjük!

Fenti szállítási határidőket a Magyar Lapterjesztő Zrt. az átvett küldemények esetében 99%-ban garantálja. Törekszik arra, hogy a küldemények legfeljebb 99%-a a szállítás napján legkésőbb 10 óráig az árusítóhelyek részére átadásra kerüljön, az esetleges késedelemből eredő felelősséget azonban kifejezetten kizárja.

A Pick Pack pontok a beérkezést követően 5 munkanapig őrzik a csomagot. Amennyiben ez idő alatt nem jelentkeztél a csomagért, az előzetes értesítés nélkül visszakerül cégünkhöz.

A feltüntetett árak tartalmazzák a 27% Áfa-t.


Szállítás utánvétes csomagként, futárszolgálattal

Kiszállítás GLS futárral:  1290 Ft

Miután elkészült a megrendelésed, átadjuk a futárszolgálatnak és e-mailben tájékoztatunk erről.  Ezt követően a futár a következő munkanapon szállítja ki a csomagod. 

A kiszállítást megelőző munkanapon a GLS e-mailben értesítést küld a szállított csomag sorszámáról, mely alapján a futárszolgálat diszpécsere tájékoztatást tud nyújtani a kiszállítás pontos idejéről.

A GLS a feladók és a címzettek számára is elérhető. A címzetteknek fenntartott ügyfélszolgálat hétfőtől péntekig, 8.00 - 20.00 óra között működik.

Telefonszám: +36 1 802 0265, 2020.05.18-tól pedig +36 29 88 67 00
(Normál tarifával hívható belföldi telefonszám)

Az átvétel minél egyszerűbb lebonyolítása érdekében a futárcég - a webshopban történt regisztrációnál megadott telefonszámra - értesítést küld sms-ben a kiszállítás idejéről, négy óra intervallum pontossággal. 

Az utánvét költségét a futárnál tudod készpénzben kifizetni.

Amennyiben a csomagban található termék sérült kérjük, legkésőbb 24 órán belül jelezd írásban az info@220foto.hu címre!

Egyéb tudnivalók a szállítással kapcsolatban

Amennyiben kézbesítőnk a csomag átadását nem tudja teljesíteni, úgy arról értesítést hagy a megrendelő címén. Küldeményed felől ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon érdeklődhetsz. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat a következő munkanapon ismételten megkísérli a csomag kiszállítását.

Kérjük, hogy a csomag átvételekor minden esetben ellenőrizd annak sértetlenségét! Amennyiben sérülést tapasztalsz a csomagon, kérjük azonnal jelezd ezt a kézbesítő futárnak! Ha a csomag tartalmát tekintve is sérülést észlelsz, abban az esetben ne vedd át, hanem küldd vissza a futárral és legkésőbb 24 órán belül jelezd ezt írásban nekünk az info@220foto.hu e-mail címre! Csak ebben az esetben tudjuk a reklamációt elfogadni, az átvételt követően sajnos már nem. 

A feltüntetett árak tartalmazzák a 27% Áfa-t.


Foxpost Pontban történő átvétel

Foxpost Pont átvétel: 1290 Ft

A Foxpost egy új, egyszerű csomagátvételi lehetőség, amely bevásárlóközpontokban érhető el.

Koronavírussal kapcsolatos információk

Csomagautomata telítettség

Szállítás

Miért jó neked?

Hogyan használd?

A feltüntetett árak tartalmazzák a 27% Áfa-t.


Csomagolás

Áraink tartalmazzák az elkészült rendelés sérülésmentes szállításához szükséges csomagolás költségét.

© 2022 - 220volt Magyarország Kft. • info • +36 20/376-22-76
Tudtad?
Nem akarsz levágást a képeidből, rendeld meg képeidet fit módban. további infók "itt"